Jegyvásárlás

Program


Útibeszámolók - Fedezd fel Koszovót!

Útibeszámolók - Fedezd fel Koszovót!

A sorozat előadói, a hivatásos utazók (idegenvezetők, túravezetők) vagy a szinte mindig úton lévők (utazóbloggerek, útikönyvek szerzői) havonta egy alkalommal rengeteg fotóval, videóval színesített előadásukban osztják meg élményeiket, tapasztalataikat, praktikáikat a közönséggel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 16. hétfő, 18:30

Útibeszámolók - Fedezd fel Koszovót!
Előadó: Huszty Zoltán és Tóth Ádám, az Experience Balkan (Balkán Calling Egyesület) alapítói

Élménybeszámoló és kedvcsináló Koszovóba történő utazáshoz

Az előadáson az Experience Balkan csapatának alapító tagjai különleges történetekkel fűszerezve, objektíven-szubjektíven mutatják be Európa legfiatalabb és egyik legvendégszeretőbb országát, miközben választ adnak arra a kérdésre is: „miért éppen Koszovó?”.

A Balkánra szakosodott egyesület 2011-ben Koszovóban alakult, vezetői rendkívül jól ismerik ezt a kis balkáni országot, már több tucatszor bejárták annak minden zugát, megismerték népeit, történelmét, hagyományait, természeti szépségét, kultúráját, ízeit.

(A kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, lakcímkártya felmutatásával lehet megvásárolni.)

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

zenés játék két részben

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!