Jegyvásárlás

Program


Útibeszámolók - Hátizsákkal Vietnámtól Mexikóig - Keil Rita, a Törött szárnyú pillangó előadása

Útibeszámolók - Hátizsákkal Vietnámtól Mexikóig - Keil Rita, a Törött szárnyú pillangó előadása

Útibeszámolók
2019. január 17., csütörtök 18.30

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 17. csütörtök, 18:30

Hátizsákkal Vietnámtól Mexikóig – Keil Rita, a Törött szárnyú pillangó előadása

„2012 nagy mérföldkő volt az életemben, hisz ekkor tettem meg az első nagy lépést, egyirányú jegyet foglaltam Írországba. Felszedtem egy kis angolt, s ezzel egy időben kitisztult a kép is: képtelen vagyok „normális” életet élni. Magába szippantott a világ, egyik költözés a másik után (Mallorca, Málta, Olaszország...), míg azon nem kaptam magam, hogy egy szál hátizsákom a leghűbb társam: utazóvá lettem. Európa után hívogatott Ázsia, majd Dél-Amerika, és hogy hol az út vége, azt magam sem tudom.”

Rita néhány éve egyedül járja a világot: önkénteskedés Vietnámban, „kanapészörfözés” Thaiföldön, biciklitúra Bolíviában, teknősökkel úszkálás a Karib-tengerben, stoppolás a Balkánon... Minderről szó lesz az előadáson, ahol tippeket, tanácsokat is kaphatunk az olcsó utazáshoz, vagy hogy mit (ne) vigyünk magunkkal egy hosszabb utazásra.

Jegyár: 1200 Ft
Nyugdíjas/diák/pedagógusjegy 800 Ft, valamint terézvárosi lakosoknak: 600 Ft
Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!