Jegyvásárlás

Program


Valaminek a második része

Valaminek a második része

Vinnai András: Valaminek a második része
Stúdió Színház Marosvásárhely

Dr. Sivián Anna (Vinnai András)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 25. szombat, 19:00

Színházi ellehetetlenülés tetszőleges mennyiségű felvonásban
II. év magiszteri, színész szak – osztályvezető tanár: Gáspárik Attila

Az előadás hossza: 180 perc 1 szünettel

Ne ölj! Van olyan Önök közt, aki már ölt? Embert, állatot, növényt, hangulatot, eszmét... színházi hatásszünetet? Mindannyian bűnösök vagyunk.

Valaminek a második részében egy színpadi mű – egy történet – várja önöket. Valami, ami csak a színpadon történhet meg. Valakinek a fejében. Mondjuk, egy narrátor fejében.

Tizenötször olvastuk el a szövegkönyvet, nem értettük. Aztán Keresztes Attilával is elolvastuk tizenötször, és még mindig nem értettük. – vallják a szereplők. Kiaknázatlan lehetőségek tárháza ez. Alkotói önkielégítés két részben. Azért a második résszel kezdjük, mert az első vállalhatatlanra sikerült. Mert posztmodernek vagyunk, a színház két pólusa közt. 

Az előadásban durva nyelvhasználat, esetenként humoros és semmilyen korosztálynak nem ajánlott jelenetek is előfordulnak.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!