Jegyvásárlás

Program


VAN filmzenekar

VAN filmzenekar

A VAN Filmzenekar szeptemberre várható kislemezének címe EZ, amelyről elsőként a Szőke lettél című dal debütált, a hozzá készült klip főszerepében Jakab Julival és a zenekar tagjaival.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 11. péntek, 20:00

VAN Filmzenekar

A VAN filmzenekar 2014-ben alakult a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan egyik szuper „hozadékaként”, majd a 2018-as Rossz versek világának is elengedhetetlen részét képezték. Időközben az is kiderült, hogy a filmekhez írt dalok önmagukban is megállják a helyüket: a zenekar a tavalyi évben is számos sikeres koncertet adott és két videóklippel is előálltak.

A mozgalmas időszak több változást is hozott, a zenekarból – baráti légkört maguk után hagyva – kiszállt Csorba Lóci és Burucs Szabolcs, így télen már egy új taggal, a Bozo dobosaként ismert Vincenzo Pellecchiával folytatták a közös munkát. Ekkorra már javában dolgoztak egy olyan kislemezen, amely ezúttal nem kötődik filmhez.

A szeptemberre várható kislemez címe EZ, amelyről elsőként a Szőke lettél című dal debütált, a hozzá készült klip főszerepében Jakab Julival és a zenekar tagjaival.

A kislemez az NKA támogatásával készül, a lemezbemutató koncert várhatóan ősszel lesz.

Tagok:
Szendrey-Nagy Olivér (ének, gitár)
Kálmán András (billentyűk)
Koroknay András (basszusgitár)
Vincenzo Pellecchia (dob, vokál)
Lukács Roland (ütőhangszerek)
Reisz Gábor (gitár)

Ajánlatunk


Bálint András és Jordán Tamás. 72 éve barátok. Hamarosan 80 évesek lesznek. Szomszédok voltak és osztálytársak is. Színészek lettek. Színházakat is vezettek. Egy nagy generáció két legendás alakja. Közös előadásukban történeteket mesélnek magukról, színházszenvedélyükről. Beszélgetésükbe olykor „beleszól” Molnár Ferenc, az egykori budapesti polgárság írója.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!