Jegyvásárlás

Program


Vangelis - Filmzene-koncert

Vangelis - Filmzene-koncert

Életre kelnek az Oscar-díjas zeneszerző világsikerű művei Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 22. vasárnap, 19:00

Vangelis legnépszerűbb alkotásait hallgathatjuk meg: „1492- A Paradicsom meghódítása”, „Tűzszekerek”, „Szárnyas fejvadász”…, hogy csak egy párat említsünk azok közül a korszakalkotó művek közül, melyek a telt házas budapesti Arénát követően most a Debreceni közönség előtt elevenednek meg.

A nagyívű koncertet Európában először Magyarországon láthattuk Budapesten, és most Debrecenben is életre kelnek a világ legnépszerűbb filmzenéi. Kihagyhatatlan koncertélmény az ünnepekre hangolódásban!

*****

A 2020. december 7-i, a 2021. június 14-i és a 2021. október 3-i koncertre megvásárolt belépőjegyek érvényesek az új időpontra.

 

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!