Jegyvásárlás

Program


Varázs Húsvét

Varázs Húsvét

Töltse nálunk családjával a húsvéti ünnepeket és tartsatok velünk egy varázslatos másfél órára, ahol természetesen a bűvészet modern és klasszikus trükkjeit húsvéti köntösbe öltöztetjük.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 11. szombat, 18:00


Műsorunkban nem egy, hanem több profi bűvész is el fogja kápráztatni Önt és családját, különböző stílusokban, természetesen a Bűvész Színházban megszokott interaktív módon, hiszen a csodát nem csak nézni, hanem átélni is érdemes nálunk.


 


Garantált szórakozásra számíthat minden gyerek és felnőtt ebben az egész estés műsorban!


Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!