Jegyvásárlás

Program


Varázslatos Gyereknap

Varázslatos Gyereknap

Nincs gyereknap bűvészműsor nélkül! Töltse nálunk családjával az ünnepeket és tartsatok velünk egy varázslatos másfél órára, ahol természetesen a főszerepet a színpadon nem csak a bűvészek alakítják, hanem a gyerekek is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 30. szombat, 18:00

Műsorunkban nem egy, hanem két profi bűvész fog elkápráztatni, különböző stílusokban.
Ebben az interaktív műsorban a gyerekek szinte állandóan a színpadon lesznek, hiszen a trükköket úgy válogattuk össze, hogy ezen a napon ők legyenek a főszereplők!
Garantált szórakozásra számíthat minden gyerek és felnőtt ebben az egész estés műsorban!

Ráadásul minden gyerkőc egy ajándék trükköt is kézhez kap, amivel otthon elvarázsolhatják majd barátaikat, rokonaikat.
 

A műsor jellemzői
Gyerekeknek 5 éves kórtól (és felnőtteknek egyaránt) ajánlott.
A műsor időtartama körülbelül másfél óra.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!