Jegyvásárlás

Program


Varga János (East) Project

Varga János (East) Project

Kapunyitás: 19:30
Vendég: Kézdy Luca

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 26. péntek, 20:00

A koncert az NKA és a Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg!
INSTRUMENTÁLIS FÚZIÓS ZENE, EGYÉNI MÓDON ÖTVÖZI A JAZZ, A ROCK, És A VILÁGZENE ELEMEIT, MŰFAJI HATÁROK NÉLKÜL.
Varga János - és a zenekar állandó vendége Kézdy Luca jazzhegedűs - akii energikus, virtuóz hangszeres szólókkal kápráztatja el a koncertlátogató közönséget.


Kiemelkedő élményt nyújtanak a Sturcz Quartettelközös koncertjeik - a vonósnégyes és az elektronikus
zene fúziójával fűszerezve. Megjelent négy CD és egyDVD kiadványuk, felvételeiket a Petőfi Tv és a Duna Televízió több alkalommal tűzte műsorára.
KORÁBBI FELLÉPÉSEK:
Alba Régia Jazz Feszt, Szegedi Jazznapok, Gastroblues Feszt. Paks, Sziget Feszt., Kaláka Feszt, Református Zenei Feszt., A38 Koncerthajó, Petőfi Csarnok, Kőbányai Blues Feszt., Zen aid for Japan, MOM Kult., Tata Víz-Virág Feszt., Muzikum Klub, Pécs Sétatér, Crescendo ProgRock Fest. Roayan (FR), BluesFest (SK) Route 66 Klub (BE).


Jegyár: elővételi jegyár: 2600 Ft, a koncert napján: 3200 Ft

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!