Jegyvásárlás

Program


Varga-Tzumo Quartet

Varga-Tzumo Quartet

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 7. kedd, 20:00

Pepita Oroszlán Zenés Estek.

ONLINE elővétel 30% kedvezmény
Diák 20% kedvezmény
(a kedvezmények a koncert napján már nem vehetőek igénybe!)

online jegyvásárlás: december 1-től

Varga Balázs 2016-ban az Év Fiatal Jazz Zenésze volt! 2019-ben megnyerte a 4. Országos Jazz Versenyt, és néhány napja a Bábel Sound Jazz Verseny Szólista Díjasa lett!
Oláh Tzumo Árpád számos nagy verseny első helyezettje! Magyarország egyik leghíresebb jazz zongoristája, zeneszerzője,és dobosa! Rengeteg hírességgel játszott együtt:Kenny Garrett Dede Bridgewater Lionel Loueke Charlie Haden  Jack Dejohnette Terry Lyne Carrington  Terence Blanchard Herbie Hancock Whayne Shorter
A Zenekar a Fém Arts & Café-ban debütál így együtt!

[ A kávézónk elrendezése: ÜLŐKONCERT. (Kávézóasztalok körül 4-4 szék.) Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! ]
Asztalfoglalás (4 főtől!) +36 1 618 6289

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!