Jegyvásárlás

Program


Várkert Jóga  - Kiss Rebeka Petra

Várkert Jóga - Kiss Rebeka Petra

A jógához magas energiaszintre van szükség, ehhez pedig elengedhetetlen a tudatosság, összeszedettség, stabilitás. Ezt szolgálja a fizikális és mentális gyakorlás, ami egészséget és szellemi tisztaságot biztosít. A jóga egyszerre erősíti és nyújtja az izmokat, az alap kezdő gyakorlatoktól jutunk el a haladóbb gyakorlatokig.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 3. hétfő, 19:00

Nem szükséges előképzettség, az óra bárki számára nyitott, fokozatosan haladva, mindig saját igényeiden, határaidon belül tudsz gyakorolni. Amire szükséged lehet: kényelmes öltözet, víz.

 "Amióta az eszemet tudom táncolok. 2007-ben kezdtem tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Egyetemen, megjártam a klasszikus balett, néptánc szakot, végül moderntánc szakon diplomáztam 2018-ban. Jelenleg szabadúszó táncművészként dolgozom. Évek óta a Willany Leó Improvizációs Táncszínház tagja vagyok. Pár éve kezdem el jógázni, ami tökéletes fizikális kiegészítése a táncnak, ám minél többet gyakoroltam ez inkább életstílussá vált. A testi gyakorlással együtt jár a befelé irányuló figyelem, így idővel a mentális fejlődés magától létrejön, ez pedig lehetővé teszi a hétköznapokban az egyensúly és pihenés megteremtését. Így alakult ki az igényem, hogy a jóga rendszeressé váljon az életemben, ezért 2019-ben végeztem el a Mandala Jógastúdió oktatói képzését." Kiss Rebeka Petra – Jóga instruktor (kezdő-középhaladó)

A Várkert jógára szóló a jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 óra időtartamra (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. 

Kérjük jógamatracot, kényelmes, mozgásban nem akadályozó ruhát és vizet hozz magaddal, amennyiben teheted már jógaöltözetben érkezz. 

Gyertek párban/párosan, hozz magaddal egy barátod is – csak online érvényesíthető kedvezmény! 2 db jegy vásárlása esetén 10% kedvezményben részesülsz!

Érkezés: 18.00-tól a Testőrpalotán keresztül.  A helyszínen 18:30 órától jegyvásárlásra is van lehetőség.

Az jóga óra hossza kb. 90 perc

Rossz idő esetén kérjük, az óra megtartásával kapcsolatban, tájékozódj a Várkert Bazár weboldalán (www.varkertbazar.hu).

Elmaradt jógaóra esetén aznap a jegyek visszaváltására a helyszínen nincs lehetőség. A jegy a következő órára automatikusan érvényes. Amennyiben az új időpont nem megfelelő Neked, írj az info@varkertbazar.hu-ra az online jegyek visszaváltásáról. A Várkert Bazár jegypénztáraiban megvásárolt jegyeket az előadás dátumától 16 napon belül váltható vissza a Déli Palota jegypénztárában.

A házirend itt érhető el

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!