Jegyvásárlás

Program


Várkonyi csibészek + Esszencia koncert

Várkonyi csibészek + Esszencia koncert

A különleges este különleges nyitányaként a négytagú Várkonyi Csibészek, az ország legismertebb roma gyerekzenekara hangolja és bűvöli el a közönséget. Az Esszencia zenéjében könnyed természetességgel létezik együtt a jazz, a klasszikus zene és a népzene, idős és fiatal, régi és új, nő és férfi, vidámság és szomorúság, hagyományos és progresszív.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 20. csütörtök, 20:00

Esszencia Produkció és Barátai koncert
Előzenekar: a Várkonyi Csibészek

Az Esszencia formáció nem hasonlítható egyetlen más, hagyományos népzenét játszó zenekarhoz sem. Zenéjükben olyan könnyed természetességgel létezik együtt a jazz, a klasszikus zene és a népzene, idős és fiatal, régi és új, nő és férfi, vidámság és szomorúság, hagyományos és progresszív, mint amire a való életben is vágyunk: egymást tisztelve, egymástól tanulva. A világ hangjának egy csakis rájuk jellemző, őszinte és jellegzetesen magyar esszenciáját az ehhez szükséges nyitottsággal szólaltatják meg.

Városmajori ünnepi koncertjükön olyan megkerülhetetlen alkotókat, a magyar kulturális élet három kiválóságát hívták színpadra, mint Herczku Ágnes énekest, Berecz András előadóművészt és a dalszerzőként és zenészként is ismert Grecsó Krisztián írót.

A különleges este különleges nyitányaként a négytagú Várkonyi Csibészek, az ország legismertebb roma gyerekzenekara hangolja és bűvöli el a közönséget. A két éve alapított zenekar már túl van a szárnybontogatáson, kezdetekben feldolgozásokat játszottak, mára azonban rátaláltak saját hangjukra és saját számokat is írnak.

Az Esszencia zenekar tagjai:
Lakatos Róbert – klasszikus brácsa, hegedű
Bognár Szilvia – ének
Balogh Kálmán – cimbalom
Kováts Gergő – tenor-, szopránszaxofon
Hanusz Zoltán – népi brácsa
Bognár András – nagybőgő

Vendégművészek:
Herczku Ágnes – többszörös Fonogram- és eMeRTON-díjas, valamint Liszt Ferenc-díjas énekes előadóművész
Berecz András – Kossuth-díjas énekes és előadóművész
Grecsó Krisztián – József Attila-díjas költő, író, dalszerző

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!