Jegyvásárlás

Program


Vendégségben az Animánál - Animato/4. -  Koppándi Jenő és az Anima Musicae

Vendégségben az Animánál - Animato/4. - Koppándi Jenő és az Anima Musicae

Animato bérlet – Vendég-koncertmester sorozat a Nádor Teremben

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 17. péntek, 19:00

Műsor:

Edvard Elgar: e-moll Szerenád
Henryk Wieniawski: D-dúr Polonaise   
Fritz Kreisler: Bécsi Capriccio op.2, A kínai dobos op.3 - átirat kamarazenekarra
Saint-Saens: Bevezetés és Rondo Capriccioso

- szünet -

Antonín Dvorák: E-dúr szerenád

Szólista és koncertmester vendégünk: Oláh Vilmos - Liszt díjas hegedűművész a Magyar Rádió Szimfonikus zenekarának koncertmestere.

Az Anima Musicae Kamarazenekar 2010-es megalakulása óta új színt vitt a hazai klasszikus zenei életbe, és folyamatos fejlődéssel minőségi, érett kamarazenekari együttessé vált. Ennek fontos állomásaként egyedülálló módon kezdeményezte a Vendég-koncertmester sorozatot a Nádor Teremben, hogy a kiváló művészek megismerésével, játékmódjuk elsajátításával az együttes még magasabb szakmai nívót képviselhessen. Mint ahogyan a zenekarhoz érkező szólisták eddig is kiemelték, a fiatal együttes ereje éppen a különböző technikák változtatásában, a kivételes alkalmazkodási képességben rejlik.

A 2022-23-as évadban ismét a legkiválóbb hegedűművészek érkeznek egy-egy este erejéig a zenekar élére. A sorozatot folytatván Szabadi Vilmos Liszt-díjas hegedűművész, Kállai Ernő, az Operaház koncertmestere, Stuller Gyula, a Lausanne-i Kamarazenekar koncertmestere, valamint Oláh Vilmos  lesznek a zenekar vendégei, hogy művészetükkel erősítsék a zenekar hangzását.

Bérletvásárlás: https://www.jegy.hu/program/animato-berlet-4-eloadasra-vendeg-koncertmester-sorozat-a-nador-teremben-136756

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!