Jegyvásárlás

Program


VENI

VENI

Szász Veronika és Bata István 2016-ban kezdett el együtt dolgozni VENI Unfold című dupla lemezén, mely 2018-ban jelent meg a Beauteous Beats kiadó gondozásában. A VENI formációval 2019 májusában szólaltatták meg először a saját szerzeményű elektronikus kompozíciókat a Szent István Bazilika Lovagtermében.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 13. csütörtök, 20:00

 Közreműködik:

Szász Veronika - ének, elektronika
Bata István - basszusgitár, fúvós hangszerek, elektronika

Szász Veronika és Bata István 2016-ban kezdett el együtt dolgozni VENI Unfold című dupla lemezén, mely 2018-ban jelent meg a Beauteous Beats kiadó gondozásában. A VENI formációval 2019 májusában szólaltatták meg először a saját szerzeményű elektronikus kompozíciókat a Szent István Bazilika Lovagtermében. Az élő hangzás kidolgozása mellett elkészítették a dalok kvázi-kamara átiratát is, basszusgitár-ének duó hangszerelésre, amit koncertjeiken finom elektronika kíséretével tesznek atmoszférikussá. Előadásaik során nagy szerepet kap az improvizáció, amivel eklektikus műfajú darabjaikat, a pillanat ihletettségében megszólaltatják. Hamarosan megjelenik legújabb lemezük, Unform címmel.

Fotó: Olajos Ilka

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!