Jegyvásárlás

Program


Vers mindenÁRON - Költészet Napja

Vers mindenÁRON - Költészet Napja

Interaktív, zenés-prózai, szórakoztató műsor a Költészet Napja alkalmából.
Sövegjártó Áron színművész önálló estje ahol "kultúrálva szórakozol és szórakozva kultúrálódsz".

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 11. kedd, 18:00

Vers mindenÁRON
Költészet Napja

A VERSmindenÁRON egy forradalmian új kezdeményezés, amelyben Áron színes művészetével szórakoztató módon, de az eredeti jelentésében meghagyva dolgozza fel a leghíresebb magyar verseket. A produkció ONLINE-YOUTUBE megjelenése rögtön elsöprő sikert aratott mind a szakmabeliek, mind a civil emberek körében, több ezren nézik naponta verseit.

Az online térből kilépve Áron úgy döntött, hogy karnyújtásnyi közelségbe viszi a produkciót a közönséghez, így megrendelhetővé vált ez a különleges produkció. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a kultúrát, irodalmat és akik kíváncsiak egy rendhagyó, interaktív, "kikacsintósan" szórakoztató, humoros, verses estre, mely zenei gyöngyszemekkel van igazán egyedivé varázsolva.

Ajánlatunk


François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!