Jegyvásárlás

Program


Vezetett túra a Cégénydányádi Kastélypark tanösvényén
4

Vezetett túra a Cégénydányádi Kastélypark tanösvényén

A tanösvény a közel 16 hektáros természetvédelmi területen található fás szárú növénygyűjtemény érdekességeit mutatja be, kitérve a park és a Szamos folyó változatos állatvilágának a megismertetésére is. A könnyed parki séta során 18 információs tábla és szakvezető segítségével lehetőségük lesz látogatóinknak a kert és annak csodálatos fás szárú növénygyűjteményének megismerésére.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 11. szombat, 10:00

A tanösvény a közel 13 hektáros természetvédelmi területen található növénygyűjtemény érdekességeit mutatja be, kitérve a park és a Szamos folyó változatos állatvilágának a megismertetésére is. A látogatók 18 információs tábla segítségével ismerhetik meg a legjellemzőbb növény- és állatfajokat. A park szeles, viharos időben nem, vagy csak saját felelősségre látogatható. A látogatáshoz előzetes egyeztetés szükséges.

 

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!