Jegyvásárlás

Program


VI. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Social Karaoke workshop

VI. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Social Karaoke workshop

2004-ben a karaoke feltalálója Daisuke Inoue Ig Nobel békedíjat kapott, mivel találmányával „új módját szolgáltatta annak, hogy az emberek megtanulják tolerálni egymást.”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 19. csütörtök, 19:00

időtartam: perc: 180 perc
korosztály: 16+

A karaoke elfogadásra épülő szellemisége remek lehetőség, hogy közösen dolgozhassunk fel társadalmi kérdéseket. Melyik Britney dal mesél a modern randizás nehézségeiről? Melyik Elvis sláger telitalálat, ha a lakhatási válságról van szó? Vagy énekeljünk a karanténról, biciklisekről vagy a hazaszeretetről? 

A Social Karaoke egy háromórás felturbózott karaoke-buli, ahol dalok és előadásuk kapcsán oszthatod meg, mit gondolsz égető kérdésekről.

Az esemény az azonos című Staféta nyertes előadás munkamódszerének előfutára, a bemutatót jövő év májusában tartjuk a MU Színházban.

Korosztály:16+ (az előadást vegyes korosztályú civilek csoportjával hozzuk majd létre, tehát ezen az alkalmon is buzdítjuk minden korosztályú képviselőjét, hogy csatlakozzon, legyen minél változatosabb a csapat)

Megjegyzés: fogunk énekelni, szóval kérünk, ennek tudatában jelentkezz. Előzetes énektudás azonban nem szükséges, nekünk sincs…

Magunkról:
Jómagunk, Dobos Eszter és Trömböczky Napsugár Villő 2020-ban diplomáztunk a Színház és Filmművészeti Egyetemen, drámainstruktor drámajátékost szakirányon. A képzés során lettünk barátok, és igen gyakran munkatársak is, szakmai érdeklődésünk fókuszában az alkalmazott színház és a társadalmilag elkötelezett művészetek állnak.

A program után várunk Benneteket egy közös beszélgetésre a kávézóban.

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!