Jegyvásárlás

Program


Vibratone Quartet

Vibratone Quartet

Az Oláh Dezső Vibratone Quartet a vibrafon szélesebb körű megismertetését tűzte ki célul, egyúttal abban reménykedve, hogy a hangszer felfedezésén keresztül a közönség a kortárs jazz és a kollektív improvizációk világához is közelebb kerül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 28. szerda, 20:00

A repertoárját elmélyült műhelymunkával alakító zenekar az Oláh Dezső Trio bővülésével jött létre a pandémia alatt, és azóta nívós helyszíneken, illetve fesztiválokon volt alkalmuk játszani. A quartet tagjai számos fontos hazai és külföldi kulturális eseményre kapnak rendszeresen meghívást, ám ebben a zenekarban nemcsak zenészi kvalitásaik, hanem zeneszerzői tudásuk legjava is összeadódik – részben ennek köszönhető, hogy kompozícióik eredményesen szerepeltek többek között a Müpa zeneműpályázatán.

Közreműködik:

Oláh Dezső - zongora
Szaniszló Richárd - vibrafon
Oláh Péter - nagybőgő
Lakatos Pecek András - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!