Jegyvásárlás

Program


Vida Ágnes babapszichológus előadása Debrecenben

Vida Ágnes babapszichológus előadása Debrecenben

Vida Ági Magyarország legismertebb baba lélektannal foglalkozó szakértője, rendszeresen publikál szaklapokban (Anyák Lapja, Babapatika), hívják a televízióba (RTL Klub, m1, tv2). A Kismamablogot 2007. augusztusában indította el, azóta évente mintegy 2 millió egyedi látogató olvassa írásait Magyarországról és külföldről egyaránt.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 16. hétfő, 17:30

 

Már pszichológia és pedagógia szakos egyetemi hallgatóként is érdekelte a gyermeklélektan. Pszichológia és pedagógia szakon végzett, első gyermeke születése előtt kezdte el magát beleásni a csecsemő lélektan tudományába. 2005 óta foglalkozik csecsemőkkel, totyogókkal és szüleikkel, hiszen az egészen kicsik esetében nem csak a gyermek, hanem a szülei viselkedését is tanulmányozni kell. Szakmai tanulmányait családterápiás, játékterápiás, valamint családi coach képzéseken bővítette és enneagram képzésen is résztvett. Azon dolgozik, hogy a kismamák, szülők számára legnehezebben kezelhető problémákra találjon olyan megoldásokat, amelyeket sikerrel alkalmazhatnak. Hisz benne, hogy az anyai ösztön ott lapul mindannyiunkban, de nagy hasznunkra lehet a tudás, a tanulás, az újabb és újabb kérdések feltétele és válaszok keresése abban, hogy elég jó szülői lehessünk gyermekeinknek.

 

Az előadáson a pozitív gyereknevelésről fog beszélni! Aminek a végén kérdezz- felelek lehetőségre is lesz lehetőség!

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!