Jegyvásárlás

Program


Vidám kísértet 4.

Vidám kísértet 4.

Noël Coward: VIDÁM KÍSÉRTET komédia  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 30. kedd, 19:00

Noël Coward vígjátéka majd’ 80 esztendős, ám ez a fajta angol humor semmit sem veszített fényéből – könnyed, elegáns, kifinomult és rendkívül szórakoztató.

Charles, a befutott angol író készülő regényéhez tanulmányozni óhajt egy igazi médiumot. Bár Ruth, a felesége, nem lelkesedik az ötletért, meghívja Madame Arcatit, a közelben lakó spiritisztát, biciklizzék át hozzájuk, s egy kellemes nyáresti vendégség során tartsanak egy igazi szeánszot. A háziorvosukat és annak lelkes feleségét is meghívják, hogy az írói szándék ne lepleződjék le az érzékeny hölgy előtt. A társaság nem hisz a hókuszpókuszokban, mígnem Madame Arcati transzba esik, és a sötétben meglebben a függöny…

E pillanatban is sok színház játssza, szerte a világban, ezt a darabot. Mintha mi is ott ülnénk a pamlagon, szmokingban vagy elegáns ruhában, kezünkben konyak vagy száraz Martini. Szól a kellemes zene, és érdekes témákról lehet szellemesen társalogni. És jól tesszük, ha szemünk se rebben, amikor lehuppan közénk egy csinos és VIDÁM KÍSÉRTET...

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!