Jegyvásárlás

program


VIGADÓ 10 - NYITOTT HÁZ 3. éves színészhallgatókkal, tanítványaival beszélget Rátóti Zoltán
5

VIGADÓ 10 - NYITOTT HÁZ 3. éves színészhallgatókkal, tanítványaival beszélget Rátóti Zoltán

Hogyan képzelték el az egyetemi éveiket? Hogyan érdemes színészi pályára lépni? Hogyan változott, fejlődött a belső világuk az egyetemi évek alatt? Milyen álmaik voltak, vannak? Milyen történetet mesélnének el szívesen? Rátóti Zoltán Kossuth díjas színművész, egyetemi tanár beszélget négy színinövendékkel, tanítványaival.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Lørdag, 11. Maj 2024 14:30

 

2024. május 11-én a Nyitott Ház program keretein belül, 14:30-tól találkozhatnak az érdeklődők a Színház és Filmművészeti Egyetem 3. éves színészhallgatóival, akikkel tanáruk, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész, az MMA rendes tagja, Rátóti Zoltán beszélget. Részvevő diákok: Steenhuis Raul, Varga Anna Zsófia, Bangó Ernest, Bubik Réka

 

 

Aktuelt


A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

PÅ PLAKATEN


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.