Jegyvásárlás

Program


Vive le Jazz! - Quiet Men Quartet

Vive le Jazz! - Quiet Men Quartet

Időt hagyni a játékra és az álmodozásra - ebben az alkotási metódusban hisz a Quiet Men formáció. Kivételes zenészek, egyedi összeállítások, lázadó hangszerek, kollektív munka, közös elmélkedések jellemzik ezt a muzsikát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 15. péntek, 20:00

Vive le Jazz! - Quiet Men Quartet

Közreműködik:
Denis Colin - basszusklarinét
Pablo Cueco - zarb
Simon Drappier - arpeggione
Julien Omé - gitár

A francia kvartett zenéjét a különleges hangszerelés, a nyílt barátságok, a példaértékű együttműködések emlékei, a generációk közötti tudásmegosztás, a mohó kíváncsiság és az óvatos optimizmus alakították. Alig, hogy a próbáikon megszületik pár hang, ötlet, vízió, máris működik a varázslat: kis katedrálisok épülnek a hangokból, amiket azonnal megtöltenek élettel. Láthatjuk, ahogy az energia áramlik közöttük, kinyílnak a fülek és a szívek mások és a világ felé. „Különc-riadó és kurázsi” – ez a zenekar mottója. Náluk soha nincs olyan, hogy egy kompozíció elkészült, ehelyett a folyamatos alkotás koncepciójában hisznek, abban, hogy a koncerteken és a próbákon a közönséggel és a zenével kéz a kézben alakítják, formázzák a matériát. A formáció zenészei annak bizonyítására tesznek kísérletet, hogy közös erővel bármi létrejöhet, amire a magányban nincs lehetőség.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!