Jegyvásárlás

Program


Volt egyszer egy... Hollywood (angol nyelven, magyar felirattal)

Volt egyszer egy... Hollywood (angol nyelven, magyar felirattal)

Már az alapkoncepció is annyira ironikus: Hollywood jelenleg talán 2 legnépszerűbb színésze, Leonardo DiCaprio és Brad Pitt meglehetősen lecsúszott hollywoodi színészeket alakítanak 1969-ben, abban az évben, amikor az álomgyár egy súlyos tragédia következtében örökre elveszítette az ártatlanságát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 12. szombat, 12:00

Quentin Tarantino nevét mára az is ismeri, aki nem különösebb rajong a mozgóképért, a direktor minden egyes műve az adott év egyik legnagyobb filmes eseménye, filmjeit általában már a bemutató után nem sokkal a szakma, és a közönség egyaránt instant klasszikusnak kiáltja ki. Ez most sem történt másként: míg a legutóbbi filmje, a 4 évvel ezelőtti ALJAS NYOLCAS a fentebb ecsetelt debütáló rendezését idézte, addig a friss mozija sokak szerint egyenesen az új PONYVAREGÉNY, szerkezetében, stílusában, minőségében – vajon ennél nagyobb dicséret létezik-e?

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!