Jegyvásárlás

Program


VOLT Fesztivál 2020 / RÉT KEMPING

VOLT Fesztivál 2020 / RÉT KEMPING

A Telekom VOLT fesztivál idén is hozza a jól bevált receptet, mely szerint a műfajok széles, világsztárokkal dúsított tárházát vonultatja fel Sopronban, idén július 1-4 között.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 30. kedd

VOLT Fesztivál 2020 / RÉT KEMPING

- A kempingek közvetlenül a fesztivál területén találhatóak. 
- Érkezéskor a kemping-, és fesztiválbelépődet együtt a kempingek bejáratánál be tudod váltani
- Sátrazhatsz az erre kijelölt területeken és használhatod a zuhanyzókat, wc-ket.
- A sátorhelyeknél 2x2 méter - 1-2 fő esetén, 4x2 méter - 3-4 fő esetén a felhasználható terület mérete. Kérjük, vegyétek figyelembe a sátor felállításánál kollégáink kéréseit.
- A kempingben elérhető szolgáltatások: csomagmegőrző, értékmegőrző, telefontöltőpont, zuhanyzó, WC, Festipay-feltöltőpont, recepció
- A kemping igénybevételéhez az alábbi jegyekre van szükséged: érvényes fesztivál bérlet / VIP bérlet / napijegy / VIP napijegy (csak érvényes napijeggyel vagy bérlettel együtt jogosít a belépésre és a kempingezésre)
- kempingjegy személyenként (külön kell megvásárolni, a belépőjegy nem tartalmazza)
- A Rét Kemping részeként épül fel a VOLT VILLAGE, amely elsősorban a kempingezők kényelmét szolgálja. Tiszta tusolók és mellékhelyiségek mellett kávézó, reggeliző, sport- és bulihelyszín és kertmozi várja a fesztiválozókat.

Érvényes: 2020. június 30. 16:00-tól 2020. július 5. 8:00-ig

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!