Jegyvásárlás

Program


VR Vidámpark ajándékjegy - Dark side of Anubis
10

VR Vidámpark ajándékjegy - Dark side of Anubis

A két saját fejlesztésű hyperreality élményünk egyike ez a 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell. A cél a kijutás egy elátkozott piramisból, miközben nemcsak látjátok egymást, de együtt is kell működnötök a siker érdekében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

VR Vidámpark ajándékjegy - Dark side of Anubis

Képesek vagytok megtörni az átkokat és kiszabadulni egy csapdákkal teli piramisból? Tegyetek együtt egy valódi sétát, miközben csak egyetlen fáklya világítja meg az utatokat! Ebben a különleges hyperreality-élményben egyszerre négyen is el tudtok indulni, és mindannyian kelletek ahhoz, hogy teljes létszámban jussatok ki… A két saját fejlesztésű hyperreality élményünk egyike ez a 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell. A cél a kijutás egy elátkozott piramisból, miközben nemcsak látjátok egymást, de együtt is kell működnötök a siker érdekében.

Technikai okok miatt a Dark side of Anubis élményét csak minimum 140 cm feletti látogatóink számára tudjuk biztosítani. Az élmény kb. 25 perc (beöltözéssel, ismertetéssel), amit fejenként egyszer lehet átélni.


A jegyet időpont nélkül lehet megvásárolni, és a VR Vidámpark Felhasználási Garanciája értelmében több, mint egy évig, 2021.12.31-ig be lehet váltani.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!