Jegyvásárlás

Program


Webber-Rice: Evita

Webber-Rice: Evita

Evita
musical

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 15. szombat, 19:00

Művészet és hatalom. Hatalom és az ember. A hős a hatalom árnyékában. Rengeteg művészi alkotás foglalkozik ezzel a témával. A legtöbb esetben a hatalom mint az emberi természet, az emberi jellem megrontója, megroppantója jelenik meg. A hasonló témájú művek központi alakja, hőse többnyire férfi, ezért is annyira különleges darab az Evita, melynek középpontjában egy nő, egy politikussá lett színésznő áll.

Eva Perón a XX. század egyik legemblematikusabb, legizgalmasabb nőalakja, kinek drámai sorsát mindenkor érdemes megmutatni. Produkciónk a szerzők eredeti szándékához igazodva, az opera műfajának megfelelő kiállításban kerül a nézők elé a zenei megszólalás és a színpadi komponálás tekintetében. Ugyanakkor könnyedség és humor is jellemzi a művet, melynek nagyszerű szereposztása és majd’ 60 fős énekes-táncos csapata óriási erővel és finom bájjal vetíti elénk e csodálatos nő életének pillanatait. Produkciónk nyári elő-bemutatója a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon óriási sikert aratott.

Az előadás a The Really Useful Group Ltd. szíves hozzájárulásával és a Hartai Zenei Ügynökség közvetítésével kerül bemutatásra

Zene: Andrew Lloyd Webber
Szöveg: Tim Rice
Fordította: Miklós Tibor
Az eredeti színpadi produkció rendezője: Harold Prince

 

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!