Jegyvásárlás

Program


Wendy
2

Wendy

amerikai fantasztikus film, 111 perc, 2020
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 18. kedd, 17:30

                                                                                                                                                                                                            

Rendező: Benh Zeitlin
Szereplők: Devin France, Yashua Mack, Gage Naquin, Gavin Naquin

 A négy Oscar-díjra jelölt A messzi dél vadjai rendezője az előző film spirituális folytatásaként újabb, képzelet és valóság határán egyensúlyozó történetet tár elénk: ezúttal Pán Péter jól ismert történetét értelmezte át Wendy szemszögéből.

Wendy édesanyja fiatalon lemondott az álmairól. Hogy eltartsa három gyermekét, naphosszat pincérnőként robotol az amerikai dél egy lepukkant kocsmájában. Wendyt azonban még hajtja a letörhetetlen kalandvágy. Megismerkedik Peterrel és az Elveszett Fiúkkal, akikkel mágikus utazásra indulnak az örökké tartó gyerekkor reményével kecsegtető trópusi szigetre.

Bemutató dátuma: 2021.05.13.

Forgalmazó: Mozinet

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!