Jegyvásárlás

Program


WHITNEY - Queen of the Night
8

WHITNEY - Queen of the Night

Nagy Britannia díjnyertes sikerprodukciója végre Magyarországon!
Whitney Houston zenéje továbbél ebben az izgalmas színházi show előadásban, amely egyenesen a West End-ről érkezik Magyarországra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 25. szombat, 19:00

Annak ellenére, hogy a sors túl hamar elszólította tőlünk, Whitney maradandó öröksége a zenéje és a stílus, amit képviselt. A tapasztalt brit producer, Paul Roberts, időt és fáradtságot nem sajnálva kereste az Államok és az egész Egyesült Királyság területén azt a sztárt, akinek megfelelő a személyisége és hangja ahhoz, hogy élethűen adja vissza mindazt, amit Whitney képviselt. Több ezer (!!) énekest meghallgatott, akik pályáztak az ikonikus szerepre, míg felfedezett egy kivételes fiatal tehetséget REBECCA FRECLETON-t aki ténylegesen képes ábrázolni Whitney-t a Queen of the Night show-ban (Az Éjszaka királynőjében). Fedezze fel Ön is ezt a kivételes tehetséget ebben a lélegzetelállító, élőzenével kísért show produkcióban, ahol Rebecca hangja és varázsa visszaadja mindazt, ami 5 éve elveszett az életünkből. A kétszer 50 perces show garantált zenei élmény mindazoknak akik – többek közt – szeretnék újra hallani: az I Wanna Dance With Somebody, az I’m Every Woman, az I Will Always Love You, a Saving All My Love, a Where Do Broken Hearts Go, a Greatest Love Of All című dalokat. Egyedülálló tisztelettel adózva egy valódi zenei legenda előtt, a show lelkes kritikákat kap a világ minden tájáról. Töretlen népszerűségét a profi zenekar és vokál énekesek, a táncosok illetve a show-hoz kapcsolódó vizuál elemek garantálják.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!