Jegyvásárlás

Program


Wiener Sangerknaben

Wiener Sangerknaben

A Győri Filharmonikus Zenekar meghívására újra a Vizek Városába érkeznek a világhírű Wiener Sängerknaben, valamint a Chorus Viennesis együttesei, hogy egy sokszínű, az olasz barokktól a bécsi klasszikán és a romantikán át egészen a kortárs zenéig ívelő gazdag programmal nyújtsanak felejthetetlen élményt a kóruszene rajongóinak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 18. péntek, 19:00

Műsor:

W. A. Mozart: Titus kegyelme – nyitány, KV 621      

J. Haydn: Insanae et vanae curae             

M. Haydn: Anima nostra                                  

C. Monteverdi: Ave Maria                          

E. Whitacre: „Lux aurumque“   

F. Mendelssohn: Ich harrete des Herrn

W. A. Mozart: Ave verum           

W. A. Mozart: C-dúr “Koronázási” mise, KV 317      

Vezényel: Jimmy Chiang

Közreműködik:: Wiener Sängerknaben

                          Chorus Viennensis

A Győri Filharmonikus Zenekar meghívására újra a Vizek Városába érkeznek a világhírű Wiener Sängerknaben, valamint a Chorus Viennesis együttesei, hogy egy sokszínű, az olasz barokktól a bécsi klasszikán és a romantikán át egészen a kortárs zenéig ívelő gazdag programmal nyújtsanak felejthetetlen élményt a kóruszene rajongóinak. A műsorban a capella és zenekari kíséretes művek egyaránt felcsendülnek a neves vendégkarmester, Jimmy Chiang dirigálásával. Az estet Mozart késői opera seriája, a Titusz kegyelme nyitánya, valamint örökszép Koronázási miséje foglalja keretbe.

Ajánlatunk


Egy kardforgató lovag – aki aztán fegyverét Szűz Máriának ajánlja fel. Egy középkori szívtipró – aki megtérése után lemond a házaséletről, és papnak, szerzetesnek áll. Egy nem különösebben népszerű szent – aki társaival megalapítja napjaink egyik legnagyobb szerzetesrendjét.

Az istenek alkonya színpadi univerzumának alapvető vizuális alkotóeleme – mint a Tetralógia korábbi három részében is – a zenével folyamatosan szinkronban mozgó, azzal párbeszédet folytató, a színpad egész terét betöltő, vetített és különleges térélményt adó látvány.

A darab 1970-ben íródott. Remek szerepek, remek komikus helyzetek, remek, ma is friss szövegek. És ez most, 2022-ben is igaz, amikor már nemcsak a televízió az egyetlen kütyü a lakásban.

Ajánló


Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020.…

A régió legnagyobb robotkiállítása Megmutatjuk a jövő varázslatos világát!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!