Jegyvásárlás

Program


Wings – Szent Efrém Férfikar - Lemezbemutató koncert

Wings – Szent Efrém Férfikar - Lemezbemutató koncert

A Wings lemezbemutató koncert egyszerre klasszikus zenei és egyházzenei különlegesség, ahol az elhangzó műveket a Szent Efrém Férfikart bemutató portréfilm részletei választják el egymástól, valódi összművészeti, audio-vizuális élménnyé varázsolva!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 7. szombat, 19:30

„Az angyalok dicsérete a mi kötelességünk – olvassuk Aranyszájú Szent János (344-407), Konstantinápoly érsekének angyalokról mondott beszédében –, mert ők a Teremtő dicsőségét zengik, s az ő szeretetét és kegyelmét tárják az emberek elé.” A zsidó-keresztény üdvtörténet misztikus lényei ők, akik több más, nagy világvallás tanításában is fontos szerepet töltenek be, s akiket a bizánci egyházban és terminológiában „testnélküli mennyei erőkként” említünk.

A Szent Efrém Férfikar Wings lemezének címe a testnélküli erők „legföldibb” attribútumát, a szárnyukat idézi fel, amelynek segítségével a nagyvilág legkülönbözőbb szakrális zenéinek forrásához repítik el a hallgatót. A koncerten angol, arámi, bolgár, egyházi szláv, finn, görög, grúz, hindi, latin, magyar, galikoportugál, román, sotho, szárd, szerb és ukrán nyelven hangoznak fel szakrális énekek, illetve felcsendülnek a Férfikar koncertjeiről jól ismert „harang-imák” is.

Közreműködik: Szent Efrém Férfikar

Bubnó Tamás – művészeti vezető

Bubnó Lőrinc, Bubnó Márk, Balázs Edgár, Nagy Bertalan, Oláh Marcell, Pechan Kornél, Rácz Ambrus, Tóth Péter

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!