Jegyvásárlás

Program


Wunderlich József: Skizo - élő koncertje

Wunderlich József: Skizo - élő koncertje

Wunderlich József a fellépésein szívesen játszik saját szerzeményeiből, de a francia sanzontól kezdve a musical dalokon át egészen a rockoperáig sokféle műfajban otthonosan mozog, estjein többek között Dés László és Presser Gábor feldolgozásokat is hallhatunk.

Wunderlich József: Skizo - élő koncertje

“Wunderlich József a Vígszínház közismert színésze, A Pál utcai fiúk című népszerű darabban Bokát, A Padlásban Rádióst, A nagy Gatsbyben pedig a címszereplőt alakítja. 2016-ban Junior Prima Díjjal tüntették ki és elnyerte a Ruttkai Éva-emlékdíjat is, 2017-ben Soós Imre-díjat kapott. 2020 szeptemberében jelent meg Wunderlich József első önálló lemeze, SKIZó címmel, mely 14 dalon keresztül 14 különböző lelkiállapotot mutat be.
József a fellépésein szívesen játszik saját szerzeményeiből, de a francia sanzontól kezdve a musical dalokon át egészen a rockoperáig sokféle műfajban otthonosan mozog, estjein többek között Dés László és Presser Gábor feldolgozásokat is hallhatunk.”

A koncertet csak koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő kiskorú látogathatja!
A védettség igazolásához kérjük belépéskor felmutatni a védettségi igazolványt és a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt!

Az esemény a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a Hangfoglaló program keretében valósul meg!

Ajánló


A badacsonyi koncerten egyedi módon mutatkozik be a zenekar: trió-ként. Pásztor Anna, Pásztor…

A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P.…

Rejtély, hogy Európa közepén ez a remek adottságokkal rendelkező kisváros miért ment csődbe.…