Jegyvásárlás

Program


XXII. „JAZZ és a BOR” FESZTIVÁLJA - Babos emlékére- 4 napos bérlet
2

XXII. „JAZZ és a BOR” FESZTIVÁLJA - Babos emlékére- 4 napos bérlet

A „Jazz és a Bor” fesztiválja – Babos emlékére egyedi színfolt a Balaton déli partján. Balatonboglár Város kiemelt rendezvénye. Nyáron, fesztivál keretek közepette csempésszük a vendégek életébe ezt az igényes műfajt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 13. szerda, 20:00

A helyi jellegzetességek népszerűsítése mindannyiunk feladata. A négy nap alatt minden este 20 órától kezdődnek a programok. A mediterrán hangulatú udvarunkon esténként két jazz koncert és kiváló borászok várják a látogatókat. A zene mellett az ízek kavalkádját nyújtjuk a jobbnál jobb borok bemutatásával. A fesztivál-logoval ellátott üvegpoharakból kínáljuk vendégeinket a magas színvonalú zene mellett. Családbarát szervezésről gondoskodunk.

A 14 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes.
Kapunyitás 19 órakor, a koncertek 20 órakor kezdődnek.

Koncertek:
I. nap - 2022. július 13.: Lounge FM és Mash
II. nap - 2022. július 14.: Onion Trió és Kaltenecker – Markó Duó
III. nap - 2022. július 15.: Red Stones Quartet és Oláh Krisztián Quartet
IV. nap - 2022. július 16.: Nagy Emma Quintet és MAO kisformáció - Legendás Albumok, Blue Bitchell

Meghívott borászok:
Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet - Balatonboglár
Katona Borház-Balatonboglár Konyári Pincészet - Balatonboglár
Légli Szőlőbirtok és Borászat Balatonboglár Országh Pince - Szőlőskislak
Pócz Pincészet-Balatonlelle Gáspár Pincészet - Szigetvár
Hujber Pince- Balatonboglár Kalász Pince - Balatonboglár


A fesztivál ideje alatt a művelődési házban Kiss Attila András „Credo” festményei várják a képzőművészet kedvelőit.

Belépőjegy korlátozott számban!
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!


Info: http://www.helyiertek.hu, helyiertek15@gmail.com, +36-20-9680748
Szervező: “Helyiérték” Gondolkodók és Alkotók Regionális Egyesülete

Ajánlatunk


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!