Jegyvásárlás

Program


Zágon-Harsányi-Eisemann: XIV.René

Zágon-Harsányi-Eisemann: XIV.René

énekes vígjáték 3 felvonásban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 15. csütörtök, 19:00

Képzeletbeli, jelentéktelen, korrupcióba süllyedt királyság, állítólagos dicső múlt, száz százalékosan bizonytalan jövő, férfinak öltözött szerelmes királynő, bárgyú és veszedelmes udvar. Fergeteges humor, elbűvölő zene, tomboló siker a Vígszínházban 1940-ben, amit sajtópolémia, majd a vidéki előadások betiltása követett a szélsőjobb követelésére. Azóta sem játszották sokszor (1947-ben Nagyváradon, 1987-ben Kecskeméten, 1993-ban Szolnokon, 1999-ben Székesfehérváron), pedig semmit sem veszített frissességéből a kabarék humorát és a magyar operetthagyományt balkáni vonásokkal elegyítő, szórakoztatóan abszurd, zenés-táncos, szerelmes történet.

Ajánlatunk


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik…

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!