Jegyvásárlás

Program


Zene az kell! - Szőke Nikoletta és Gyárfás István koncertje

Zene az kell! - Szőke Nikoletta és Gyárfás István koncertje

"ZENE AZ KELL" - nyáresti koncertsorozatunk koncertje!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 25. szombat, 18:00

Zene az kell! - Szőke Nikoletta és Gyárfás István koncertje

Szőke Nikoletta montreux-i versenygyőztes, Junior Prima díjas előadó, az ország egyik legnépszerűbb jazzénekesnője. Nemzetközi karrierje a nagy presztízsű Montreux Jazz Festival énekversenyének első díjával és közönségdíjával indult 2005-ben, azóta lépett már fel óriási sikerrel többek között New York-ban, Tokióban, Brüsszelben, Koppenhágában, Londonban és Berlinben. 2009-ben japán kiadó szerződtette, azóta hét listavezető lemeze jelent meg a szigetországban. Legutóbbi, Moonglow című lemezét Grammy-díjas producerrel, Helik Hadarral rögzítette. Olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Bobby McFerrin és Michel Legrand. Állandó teltházas fellépője a hazai fesztiváloknak és koncerttermeknek.

Zenésztársa az ország egyik legnépszerűbb jazzgitárosa, Gyárfás István, aki 2016-ban munkásságáért megkapta a jazz zenészek által odaítélt rangos szakmai díjat, a Szabó Gábor-díjat, és számos alkalommal győzött az "Év gitárosa" kategóriában a JazzMa.hu közönségszavazásán.

Közös műsorukban saját, könnyed dalok mellett olyan ismert örökzöldek szerepelnek, mint például a "Szeretni bolondulásig", a "Holnap, ki tudja holnap látsz-e még" vagy a "Csak egy tánc volt".

Közreműködők:
Szőke Nikoletta - ének
Gyárfás István - gitár

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Ajánló


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!