Jegyvásárlás

Program


Zenélő templomok  - Elekes Zsuzsa Km. Kertesi Ingrid

Zenélő templomok - Elekes Zsuzsa Km. Kertesi Ingrid

"Liszt-díjas művészek hangversenye"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 17. péntek, 17:00

Elekes Zsuzsa orgonaművész

Közreműködik: Kertesi Ingrid operaénekes, a Liszt Ferenc Zeneakadémia docense

“Zenélő Templomok” címmel új kulturális rendezvénysorozat indul városunkban, a Kálmán Imre Kulturális Központ szervezésében, pénteki napokon. Számomra nagy megtiszteltetést jelent, hogy művelődési ház felkért ennek a hangversenysorozat művészeti vezetőjének, vagy ha úgy tetszik, házigazdájának. Érzésem szerint Siófokon nő az igény a minőségi szórakozásra, magas szintű, művészi produkciókra, klasszikus zenei hangversenyekre. Nyári orgonahangversenyeink látogatottsága idén a tavalyi induláshoz képest jelentősen nőtt. Ez rendkívül örömteli változás, mert meg vagyok győződve róla, hogy a város egyik legjobb lehetősége elismertségének, rangjának növelésére a komolyzenei élet fellendítése, amely a külföldi vendégeink számára is ugyanúgy érthető, élvezhető, mint magyar látogatóinknak. A zene nyelve egyetemes, egy koncerten nincsenek nyelvi akadályok! A művészet pedig magához vonzza az igényes közönséget. Bár Kálmán Imre városa zenei központ lehetne! Úgy gondolom, elindultunk együtt egy úton.

Szeretettel:
Teleki Miklós orgonaművész

 

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!