Jegyvásárlás

Program


Zenevonat, szuperkoncert az LGT sztárjaival

Zenevonat, szuperkoncert az LGT sztárjaival

LGT koncert – Zenevonat

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 16. szombat, 20:30

Zenevonat, szuperkoncert az LGT sztárjaival

Kápolnásnyéken az 50 éves LGT zenekar életművéből játszik Zenevonat címmel. A formáció gerincét az LGT zenekar egykori tagjai Karácsony János James, és Solti János, valamint Szirota Jennifer, Heicz Gábor Biga, és az Abrakazabra zenekar alkotják. A 110 perces koncert programban a jól ismert LGT slágereken túl felcsendülnek azok a szerzemények is, melyeket a legendás zenekar tagjai a korszak nagy előadóinak Kovács Katinak, Katona Klárinak, vagy éppen Révész Sándornak írtak.

Helyfoglalás érkezési sorrendben

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!