Jegyvásárlás

Program


ZOMBI TAG - HORRORSZÍNHÁZ
2

ZOMBI TAG - HORRORSZÍNHÁZ

A garantáltan felejthetetlen interaktív horrorszínházban résztvevő vendégek 3 különböző szinten mérettetik meg magukat és a végén részletes high-tech statisztikai elemzést kapnak az eredményeikről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

ZOMBI TAG - HORRORSZÍNHÁZ

Magyarország egyetlen interaktív horrorjátéka a Mátra legsötétebb bugyraiban!

A XVIII. században élt mátrai betyárok fosztogatásainak áldozatai nem nyughatnak. Minden évben egyszer alászállnak a hegyekből, hogy Mátrafüred környékén garázdálkodhassanak, halára rémítve ezzel az embereket.

A küldetésünk célja, hogy egy tapasztalt zombivadásszal megfejtsük hol rejtőzhetnek és ha netán találkozunk velük, akkor a speciális RAPTOR 2S zombiölő lézerfegyvereinkkel pusztító csapást mérjünk rájuk.
A zombikat minimum tízszer kell eltalálni ahhoz a speciális lézerfegyverekkel, hogy végleg elpusztuljanak. Nem engedhetjük közel magunkhoz a zombikat, különben elkapjuk a veszett kórt, ami visszafordíthatatlan folyamatokat indít el testünkben és mi magunk is zombivá válunk. Ha túl közel jönnének, inkább fussunk el, meneküljünk tőlük, nehogy megérintsük őket. A zombik 1-2 méteren belül is fertőznek.

A garantáltan felejthetetlen interaktív horrorszínházban résztvevő vendégek 3 különböző szinten mérettetik meg magukat és a végén részletes high-tech statisztikai elemzést kapnak az eredményeikről.

A túra indulási időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. - Mátrafüred

A program kezdése: 2019. Április 27-étől minden szombaton 20.00 órától,
megfelelő létszám jelentkezése esetén

Játékosok száma: 10-30 fő között
Programidő: 2 óra
Nehézségi szint: 3 (középhaladó)
Ajánlott életkor: 12-99 év
Erdőhasználati díj és balesetbiztosítás: 999 Ft/fő/nap

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!