Jegyvásárlás

Program


Zorán Koncert

Zorán Koncert

Zorán és zenekara Nagykanizsára érkezik!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 3. szerda, 19:00

A tavaszi turné keretén belül ellátogat Nagykanizsára is, a töretlen népszerűségnek örvendő Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művész. Zorán hosszú évek óta ikonikus alakja a magyar zenei iparnak, hiszen dalai megunhatatlanok, személyisége lebilincselő.
Az elmúlt bő két évtizedben Zorán majd minden évben nagykoncerttel örvendeztette meg közönségét. Tizenegyszer lépett fel a Budapest Sportarénában, öt alkalommal dupla koncerten a Művészetek Palotájában, de játszott zenekarával a Vígszínházban, az Erkel Színházban és más nagyobb koncerthelyszíneken is.
Zorán ezúttal is bátran válogat gazdag repertoárjából. A színpadon igazi zenei csemegéket szólaltat meg, de a programjából természetesen nem hiányozhatnak a „kihagyhatatlan”, erejükből az évtizedek során mit sem vesztő dalok sem. A vendégek most is erre számíthatnak: különlegességekkel és érzelmekkel teli estére, gondosan összeválogatott, változatos szerzeményekre. Koncertje kétségkívül magas színvonalú és meghitt élményt nyújt majd.
Közreműködnek: Sipeki Zoltán, Gátos Iván, Csányi István, Óvári Éva, Kabelács Rita, Péter Barbara

Jegyár elővételben a 12. sorig 6.500,- Ft, az előadás napján 7.000,-
Jegyár elővételben a 13. sortól 5.500,- Ft az előadás napján 6.000,- Ft

Jegyinfó: 06-30/353-4230

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!