Jegyvásárlás

Program


Honfoglalás

Honfoglalás

Egy fűthető sátor, hamisítatlan lovardai hangulattal!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 18. vasárnap, 19:00

A Koltay Gábor rendezte Honfoglalás című történelmi mozifilm alapján készült rockopera a rendező testvére, Koltay Gergely és zenésztársa, Szűts István alkotása. Színpadra állítása Pintér Tibor érdeme.
A történet végig vezet minket a vezérek vívódásain egészen a vérszerződés megpecsételéséig. A színpadon jelen van  a félelem, a fájdalom és a szerelem is. A sok-sok harc és fájdalom, illetve a fáradságos, küzdelmekkel teli vándorlás után a magyarok hazaérkeznek a Kárpát-medencébe.Természetesen lóhátról!

Közreműködnek a Szigetszentmiklósi  Sziget Színház musical stúdiósai  és táncművészei, a Nemzeti  Lovas Színház lovasai valamint az isaszegi Hadak útja Sportegyesület.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

Ajánló


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem…

Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano-…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!