Jegyvásárlás

Program


A nyersvegán konyha titkai - ételkészítő workshop
9

A nyersvegán konyha titkai - ételkészítő workshop

A nyers vegán konyha éltető titkai - főzőest vacsorával
Vezeti: Szikra Dávid, a Napfényes Étterem nyersvegán séfje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2024. október 10. csütörtök, 17:00

Rengeteg tippet, szempontot, inspirációt kaphatsz a Napfényes Étterem séfjétől, ráadásul az elkészített finomságokat közösen elfogyasztjuk. Ha egészségmegőrzés, vagy gyógyulás céljából végeznél nyerskúrát, akkor is itt a helyed. Szeretettel várunk!

Miért jó a nyersvegán étrend?

- eszköz az egészséghez, így a teljes élethez
- kúraszerűen alkalmazható: a szervezet megtisztul, és segíti a gyógyulást krónikus, akár daganatos betegség esetén
- a léböjt koplalásmentes alternatívája méregtelenítésre (3 nap / 1 hét / 1 hónap)
- glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes ételek és édességek széles tárháza
- gyorsan, kreatívan elkészíthető ételek
- könnyebbé és frissebbé tesz
- tudatos összeállítással, mozgás mellett segít a fogyásban
- növeli az immunitásodat élő enzimek és vitamindús alapanyagok bevitele által
- béltisztító, rostgazdag
- laktózmentes tejek variációi
- ökológiai lábnyomodat csökkented vele, mivel alacsony energiaigényű

Miért válaszd a napfényes nyersvegán főzőworkshopot?

- szabadon alkothatsz, hibázhatsz
- bátorságot nyersz a kísérletezéshez
- oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
- az este során folyamatos kérdezz-felelek

Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!

A workshop szakmai vezetője, Szikra Dávid nyersvegán séf:

15 éve fejleszti a nyersvegán vonalat a Napfényes Étteremben
10 éve tart tanfolyamot nektek
daganatos betegeket kísér a gyógyulás útján
élvezhetővé teszi számodra a méregtelenítés és tisztulás folyamatát

PROGRAM:

A nyers táplálkozás ismérvei
Anyagismeret: alapanyagok, ételpárosítások, áztatás-csíráztatás-aktiválás, fehérje-szénhidrát-zsír ideális aránya
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek, vásárlási tanácsok gépek, eszközök választásához (turmixgép, aszaló, daráló)
Egyéni és csoportos ételkészítés

Közös vacsora

MENÜ:

Thai currys-kókuszos leves
Pizza Marinara
Cukkinispagetti bolognai szósszal
Répa-cékla burger coleslow-val
Kókuszgolyó  

A menü változtatásának jogát fenntartjuk!

HELYSZÍN: Napfényes Rendezvényterem, 1053 Budapest, Curia utca 2. (bejárat néhány méterre a Napfényes Étteremtől)
Korhatár: 15 év.

SZERETETTEL VÁRUNK!

Szikra Dávid vegán séf és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai

 

 

Ajánlatunk


A Néprajzi Múzeum 2024 októberében átadott gyűjteményi kiállítása a múzeum történetének ötödik állandó kiállítása. A több mint 3000 négyzetméteres kiállítótérben 8 tematikus egységben csaknem 3600 műtárggyal találkozhatnak a látogatók.

koncertmusical

„Túl sötét.” „Micsoda posvány!” „Csupa ronda emberről ír!” „Ez a darab előadhatatlan, már a dialógusai miatt is.” „Disznók vagytok ti mind, mondják a darabban, s ez találó ezekre az alakokra, de legfőképpen magára a szerzőre.” „Én bizony nem szeretném, ha ez a Húber a sógorom lenne!” „Hát írjon végre kellemesebb emberekről, az Istenért, hiszen ezek maga a förtelem...” „Én csak és kizárólag az író kedvéért olvastam végig.” „Én már azt se bántam volna, ha belelőnek a súgóba, oly mindegy az már ebben a pokolban...” „Szörnyű munka!” „Sivár, sivár.”

Ajánló


12 feledhetetlen este két nyáron át, 48 ezer önfeledten kacagó néző – és még koránt sincs vége! Minden idők egyik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!