Jegyvásárlás

program


Dolce vita - nyersvegán sütikészítő workshop
10

Dolce vita - nyersvegán sütikészítő workshop

Glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes édességreceptet keresel? Örülsz, ha gyorsan, könnyen elkészítheted, és a kreativitásodat is kibontakoztathatod? Gyere el Szikra Dávid nyersvegán séfünk workshopjára és máris nekilátunk az alkotásnak!  Læs mere

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Mandag, 29. April 2024 17:00

Dolce Vita!
Édes örömök minőségi, egészséges alapanyagokból!

A természettel összhangban: gyümölcsökből, magvakból, fűszerek hozzáadásával készítjük el a legkülönfélébb, tápláló, íz-gazdag, gluténmentes desszertkülönlegességeket.

A hőkezelés mellőzésével ételünk megőrzi az összes fontos vitamint és nyomelemet és közben a fenséges ízekről sem kell lemondanod!
 
Miért jó a nyersvegán étrend?

- eszköz az egészséghez, így a teljes élethez
- kúraszerűen alkalmazható: a szervezet megtisztul, és segíti a gyógyulást krónikus, akár daganatos betegség esetén
- a léböjt koplalásmentes alternatívája méregtelenítésre (3 nap / 1 hét / 1 hónap)
- glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes ételek és édességek széles tárháza
- gyorsan, kreatívan elkészíthető ételek
- könnyebbé és frissebbé tesz
- tudatos összeállítással, mozgás mellett segít a fogyásban
- növeli az immunitásodat élő enzimek és vitamindús alapanyagok bevitele által
- béltisztító, rostgazdag
- laktózmentes tejek variációi
- ökológiai lábnyomodat csökkented vele, mivel alacsony energiaigényű

Miért válaszd a napfényes nyersvegán főzőworkshopot?

- szabadon alkothatsz, hibázhatsz
- bátorságot nyersz a kísérletezéshez
- oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
- az este során folyamatos kérdezz-felelek

Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!

A workshop szakmai vezetője, Szikra Dávid nyersvegán séf:

15 éve fejleszti a nyersvegán vonalat a Napfényes Étteremben
10 éve tart tanfolyamot nektek
daganatos betegeket kísér a gyógyulás útján
élvezhetővé teszi számodra a méregtelenítés és tisztulás folyamatát

PROGRAM:
A nyers táplálkozás ismérvei
Anyagismeret: alapanyagok, ételpárosítások, áztatás-csíráztatás-aktiválás, fehérje-szénhidrát-zsír ideális aránya
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek, vásárlási tanácsok gépek, eszközök választásához (turmixgép, aszaló, daráló)
Egyéni és csoportos süteménykészítés
Kóstoló

MENÜ*:
Máktej
Kesutúrótorta karobmázzal
Sós mogyorós muffin
Zserbógolyó
Fahéjas-almás pite

*A menü változtatásának jogát fenntartjuk!
 
SZERETETTEL VÁRUNK!
Szikra Dávid és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai

Az alapanyagokat a Biorganik Kft. biztosítja.

Szeretettel várja Önt a Napfényes Étterem és Pódiumszínpada, a Napfényes Rendezvényterem, ahol hétről hétre különleges testi és lelki táplálékokat kínálunk kedves Vendégeinknek!

Aktuelt


Salome Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából szünet nélkül, 135 perc, 2025 német nyelven, magyar és angol felirattal

Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

PÅ PLAKATEN


Il Barbiere di Siviglia Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából egy szünettel, 215 perc, 2025 olasz nyelven angol és…

Dee Dee Bridgewater hatodik évtizede van a pályán, és bár elmondása szerint sok munkát fordított rá, hogy megtalálja önmagát, immár…

Strindberg "A pelikán" című színművét Ördög Tamás, a Dollár Papa Gyermekei alapítója és rendezője viszi színre Tóth Ildikó, Sodró Eliza,…

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.