Jegyvásárlás

Program


Rémálom a szigeteken (Pacifiction - Tourment sur les îles)

Rémálom a szigeteken (Pacifiction - Tourment sur les îles)

Tahiti szigetén, a francia állam képviselője egy tökéletes modorú hideg fejjel számító ember. Hivatalos fogadásokon és az alvilágban egyaránt folyamatosan szondázza a helyi lakosság hangulatát. Nem ok nélkül. A harag bármelyik pillanatban előtörhet, amikor elkezd terjedni a pletyka, hogy a partmenti vizeken egy tengeralattjárót láttak, ami a francia atomkísérletek újraindítását jelentheti.

Current events



Rémálom a szigeteken

Dráma, kémfilm, thriller 2022, 165' | R.: Albert Serra | Sz.: Benoît Magimel, Sergi López | francia nyelven, magyar felirattal

Tahiti szigetén a francia állam képviselője egy tökéletes modorú, ám hideg fejjel számító politikus. Hivatalos fogadásokon és az alvilágban egyaránt folyamatosan szondázza a helyi lakosság hangulatát. Nem ok nélkül. A harag bármelyik pillanatban előtörhet, amikor elkezd terjedni a pletyka, hogy a partmenti vizeken egy tengeralattjárót láttak, ami a francia atomkísérletek újraindítását jelentheti.

Pacifiction - Tourment sur les îles

Drame/espionnage, 2022, 165’ | R: Albert Serra | Avec Benoît Magimel, Sergi López | français sous-titré hongrois

Sur l’île de Tahiti, en Polynésie française, le Haut-Commissaire de la République De Roller, représentant de l’État Français, est un homme de calcul aux manières parfaites. Dans les réceptions officielles comme les établissements interlopes, il prend constamment le pouls d’une population locale d’où la colère peut émerger à tout moment. D’autant plus qu’une rumeur se fait insistante : on aurait aperçu un sous-marin dont la présence fantomatique annoncerait une reprise des essais nucléaires français.

Suggestions


Táncfilm premier Színházterem 30 perc + közönségtalálkozó + afterparty

Orgonakoncert filmvetítéssel, 50 perc, 2024 magyar inzertekkel

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.