Jegyvásárlás

Program


Totem - Püspöky István (1950–2018) grafikus- és festőművész emlékkiállítása

Totem - Püspöky István (1950–2018) grafikus- és festőművész emlékkiállítása

A múlt század hetvenes éveinek első felében induló magyar grafikusművész-nemzedék egyik, a közelmúlt négy és fél évtizedének meghatározó jelentőségű életművét építő tagja volt Püspöky István.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Püspöky István (1950–2018) grafikus- és festőművész emlékkiállítása

A múlt század hetvenes éveinek első felében induló magyar grafikusművész-nemzedék egyik, a közelmúlt négy és fél évtizedének meghatározó jelentőségű életművét építő tagja volt Püspöky István. A grafikus-festő az ún. valóság elemeit és alakjait emlékszerűen megragadó és megidéző művészi kifejezés azon alkotója volt, akinek lírai árnyaltságú, expresszív hevülettel interpretált, szürreális látomásokkal áthatott művei a szimbólumok, a metaforák és az allegóriák világába emelkednek és ezáltal e szférákba kalauzolják műveinek szemlélőit is.

Ajánlatunk


zenés party két részben

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!